Milli Emlak’tan tapu alan evini konduruyor! Hem de en sevilen turistik şehirde! 111 bin TL’den satılacak

Milli Emlak’tan tapu alan evini konduruyor! Hem de en sevilen turistik şehirde!  111 bin TL’den satılacak

Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışlarına hız kesmeden devam ediyor. En sevilen turistik yerler arasında bulunan o şehirde uygun fiyatta arsa satışı yapılacak. 2 milyon TL'den başlayan fiyatlara inat 111.000'ye satış yapılıyor.

Ev sahibi olmanın yanı sıra büyük bir yatırım fırsatı olarak görülen arsa satışlarına Milli Emlak'tan tam destek devam ediyor. Yaz mevsimi ile birlikte yazlık hayali olan vatandaşlar Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsaları da dikkatle takip ediyor. Ayvalık'ta uygun fiyata ev sahibi olabilirsiniz. Bölgede satışa çıkarılan konut fiyatlarının 2 milyon TL'ye ulaştığı görülürken uygun fiyatlı arsa satışları ile birlikte yalnızca 111.000'ye arsa sahibi olabilirsiniz.

ARSASINI ALAN EVİNİ KONDURUYOR

Türkiye'nin deprem gerçekliği Her geçen gün daha da göze çarparken prefabrik yapıların artış gösterdiği görülmektedir. Vatandaşlar prefabrik ev yapabilecekleri uygun fiyatlı arsa arayışını sürdürürken Milli Emlak Ayvalık'taki arazi seçenekleri ile cazip fırsatlar sunuyor.

2 milyon TL'lik arazi Milli Emlak'ta 111.000 TL! Bugün ve yarın başvuran alacak

Ayvalık'ta 111.000'ye arazi satışı yapılırken Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte ihale bedeninin 111.365 TL olduğunu duyurdu. Teminat bedeli ise 33.409,50 TL olarak açıklandı.171,33 metrekare olan arsanın ihale tarihinin 24 Temmuz 2024 olduğu belirtildi. Saat 11.00'de yapılacak ihale doğrultusunda ihale yerinin Balıkesir olduğu aktarıldı. İletişim kurmak isteyen vatandaşlar https://balikesir.csb.gov.tr/ adresi üzerinden ya da (266) 312 31 02 numarası ile iletişim kuracaktır.

171,33 metrekarelik arazi sadece 111.365 TL'den satışa çıkarılıyor. Bölgedeki diğer arazi fiyatları ile kıyaslandığında oldukça uygun bir fiyat göze çarpmaktadır. Milli Emlak tarafından sunulan ödeme kolaylığı doğrultusunda vergi muafiyeti yatırımcılar tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peşin ödemelerde %20 indirim sağlanırken Milli Emlak 5 yıl boyunca emlak vergisi ödememe gibi avantajları da beraberinde getirmektedir.

AYDIN'DA TOKİ FIRSATI

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunulan bir diğer fırsat ise TOKİ'den geliyor, TOKİ başvurusu yapıp arazi alma fırsatına bulamayan vatandaşlar Milli Emlak üzerinden yapacakları avantajlı alışveriş ile birlikte 30.000 TL'den başlayan fiyatlarla bölgeye ve büyüklüğe göre değişiklik gösteren arsa sahibi olabilmektedir. Fiyat aralığı ise 50.000 TL ile 120.000 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN