IKEA o ürünleri teker teker toplatıyor! Evinde olan hemen iade etsin: Isıya maruz kaldığı gibi alev alıyor

IKEA o ürünleri teker teker toplatıyor! Evinde olan hemen iade etsin: Isıya maruz kaldığı gibi alev alıyor

İsveç mobilya devi IKEA, o ürünleri teker teker toplatıyor! Evinde olan varsa hemen gitsin iade etsin! Isıya maruz kaldığı an alev alıyor...

Dünyaca ünlü mobilya markası IKEA, Türkiye’deki geniş müşteri kitlesini ilgilendiren önemli bir geri çağırma kararı aldı. İsveç merkezli firma, yangın tehlikesi nedeniyle bazı powerbank modellerini toplatmaya başladı.

Evlerde, iş yerlerinde ve okullarda yaygın olarak kullanılan ürünlerin alev alma ihtimali nedeniyle IKEA, bu ürünleri acilen geri çağırıyor. Geri çağrılan ürünlerin belli partilerinde ısıya maruz kaldıklarında yangın çıkarma riski bulunduğu tespit edildi.

IKEA O ÜRÜNLERİ GERİ ÇAĞIRIYOR

ikea-1.jpg

IKEA'nın geri çağırdığı ürünler arasında en çok kullanılan teknolojik cihazlardan olan "Varmfront" güç bankaları bulunuyor. Etkilenen modeller şu şekilde:

  • 10.400 mAh Varmfront güç bankaları: 2313, 2316, 2318 veya 2319 tarih damgasına (JJWW) sahip.
  • 5.200 mAh Varmfront güç bankaları: 2318, 2319 veya 2322 tarih damgasına (JJWW) sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN