Fast Food severler çok üzülecek! Hamburger zinciri iflas başvurusu yaptı! Köfte, patates hayalleri yarıda kalacak

Fast Food severler çok üzülecek! Hamburger zinciri iflas başvurusu yaptı! Köfte, patates hayalleri yarıda kalacak

Lezzetli köfte hamburgerleri ile ve çıtır çıtır patatesleri ile bilinen ünlü hamburger devi bağımlılarını üzen o haberi açıkladı. Köfte patates hayali olanların tüm hayalleri suya düşecek. Dev hamburger zinciri iflas başvurusunda bulundu. İşte tüm detaylar…

İflas haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Pandemi sürecinden bu yana şirketler kısa süreli kapanma ve sokağa çıkma yasağından büyük etkilendi. Çok sayıda işletme İflas kararını duyururken hem Türkiye'de hem de dünyada pek çok farklı firma bu süreci yaşar oldu. ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya gibi ülkelerde çok sayıda iflas başvurusu yapılırken Bu kez hamburgerleri ile bilinen dev zincir şirket iflasını duyurdu. İşte tüm detaylar…

HAMBURGER DEVİ İFLAS ETTİ

foxbusiness.com’un haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda hamburger zincirinin iflas ettiği duyuruldu. ABD'de faaliyet gösteren BurgerFi International 11. bölüm koruması için İflas başvurusunda bulunduğunu açıkladı. BurgerFi ve Anthony's Coal Fired Pizza & Wings markalarının tüm paydaş ve değerlerinin korunabilmesi amacıyla 11. bölümün yeniden yapılanması için başvuru yapıldığı duyuruldu.

BurgerFi I Chef-Crafted Burgers, Fresh-Cut Fries, and Craft Beer

Şirket tarafından yapılan iflasın sadece kurumsal mülkiyeti olan BurgerFi ve Anthony's Coal Fired Pizza & Wings restoranlarını kapsadığı aktarıldı. BurgerFi'nin dilekçesi ABD'nin Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi'ne sunuldu.

PANDEMİ İFLASI GETİRDİ

Şirketin yeniden yapılandırma sorumlusu Jeremy Rosenthal tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 11 bölüm başvurusunda bulunan ihtiyacın sürdürülebilir enflasyon ve artan Gıda ve işçilik maliyetleri nedeniyle pandemi sonrasında tüketici harcamalarının sert düşüşü olarak belirtildi.

Featured: BurgerFi in Cherry Hill - Philly Grub

BurgerFi,Dosyalaması ile birlikte 50 - 100 milyon dolar aralığında bir tahmin yapılırken tahmini yükümlülüklerin 100-500 milyon dolar arasında olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra BurgerFi’nin Söylemleri doğrultusunda kurumsal ve Franchise restoranların Her zamanki gibi açık kalmasının beklenebileceği belirtilirken Franchise sahiplerinin 76 BurgerFi restoranı ve bir Anthony’s lokasyonunun işletebileceği bilgisi verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN