Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e olay yaratacak sözler! "Hiçbir başarın yok Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? "

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e olay yaratacak sözler! "Hiçbir başarın yok Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? "

Antalyaspor'dan ayrıldığı günden bu yana teknik adamlığa ara vererek yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Borussia Dortmund'ta başarılı sonuçlara ima atan Nuri Şahin'i sert sözlerle eleştirdi.

Son olarak geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da görev alan ve sezonu sona ermesiyle birlikte Akdeniz ekibinden ayrılarak yorumculuğa adım atan Sergen Yalçın, Alman devi Borussia Dortmund'u çalıştıran Nuri Şahin'i hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sosyal medya platformu Kafa Sports'ta Nuri Şahin'i hedef alan Sergen Yalçın, genç teknik adamın kariyerinde hiçbir başarı yaşamadığını öne sürdü.

Yalçın, bu sezon Dortmund'ta başarılı sonuçlara imza atan Nuri Şahin hakkında"Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma, hiçbir başarın yok, sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce? Teknik direktörlükte bir yere gelmek için bazı başarılar elde etmen gerekmiyor mu? Ben Anadolu'da 10 sene çalıştım ve hepsinde de başarılı oldum. Sonra Beşiktaş'a geldiğimde bile benim için 'Tecrübesiz' dediler." diye konuştu.

Nuri Şahin yönetimindeki Alman devi bu sezon 8 karşılaşmada 6 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN