Okan Buruk- Acun Ilıcalı dostluğu sona erdi! Buruk öyle bir şey yaptı ki... "Kanal kanal gezmek için çok erken..."

Okan Buruk- Acun Ilıcalı dostluğu sona erdi! Buruk öyle bir şey yaptı ki... "Kanal kanal gezmek için çok erken..."

Galatasaray teknik adamı Okan Buruk, Fenerbahçe Asbaşkanı ve yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın sözlerine yanıt verirken sürpriz bir hamleye de imza atarak Ilıcalı ile olan dostluğunu bitirdi.

Süper Lig'in lideri Galatasaray yarın akşam Letonya'da Rigas Skola'nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde basın toplantısı düzenleyen sarı-kırmızılı ekibin teknik adamı Okan Buruk, Fenerbahçe Asbaşkanı ve yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın sözlerine yanıt verdi. Buruk, Ilıcalı'ya verdiği yanıtın ardından sürpriz bir hamleye imza attı.

Rigas Skola karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenleyen Buruk, Fenerbahçe'nin asbaşkanı ve aynı zamanda arkadaşı olan Acun Ilıcalı'nın kendisine yönelik sert sözlerine de yanıt verdi.

Buruk, Ilıcalı hakkında şunları söyledi:

"Biz Acun Ilıcalı ile hala dostuz. O Fenerbahçe'nin ben Galatasaray'ın hakları için mücadele ediyoruz. Biz 10 gün önce ne kadar iyi takım olduğumuzu gösterdik. Çok önemli oyuncular seyrettirdik onlara. Sahada kaldık, sahada oynadık ve bu kadar kısa süre üzerine tekrardan aynı geçen seneki dosyalara dönmemiz çok komik geliyor. Çok yakın zamanda oynadığımız maç var. 3-0'dan sonra Atilla Karaoğlan'ın verdiği yanlış penaltı olmasa çok daha büyük bir skor görecektik. Bundan sonra da 3 tane çok önemli takım Şampiyonluk için yarış veriyor. Trabzonspor da arkadan geliyor. Trabzonspor'un aleyhine de hakem hataları oldu. Bunları söylemeden çıkıp maçlarımızı oynuyoruz. Bu yarış içinde önemli takımlar olacak.

KANAL KANAL GEZMEK İÇİN ERKEN

Fenerbahçe taraftarını da yine ayna şeklinde onları kandırmak da demiyim ama farklı bir şekilde yönlendirmek bana doğru gelmiyor. İki takımın da önemli kadroları var. Yarış belki de 5 takıma arasında devam edecek. Bu kadar kanal kanal gezmek için çok erken olduğunu düşünüyorum."

BURUK ILICALI'YI SİLDİ

Ilıcalı'nın kendisi hakkındaki sözlerine yanıt veren Buruk, sürpriz bir hamleye imza atarak Ilıcalı'yı sosyal medyada takipten çıktı. Okan Buruk’un bu hamlesine karşılık Acun Ilıcalı’nın ise hala Buruk’u takip ettiği görüldü.

Buruk'un bu hamlesi 'dostluk sona erdi' şeklinde yorumlandı.

resim-2024-10-02-223356502.png

whatsapp-image-2024-10-02-at-22-14-05-1.jpeg

NE OLMUŞTU?

Salı günü basın toplantısı düzenleyen Ilıcalı, Buruk'u hedef alarak şunları söylemişti:

“Okan Buruk 88. dakikada 'Bu penaltıyı verirsen, burada maç yönetemezsin' diyor. Türkiye'nin geldiği nokta... Aslında Okan Buruk doğru söylüyor. Çünkü 8 hakem penaltı diyor, Okan Buruk ise 'Sen penaltı verirsen, burada maç yönetemezsin' diyor. Hakem tehditten sonra uzatma 6 dakikaya düşüyor. Hakem kariyerine devam etmek istiyor. Zaten başına iş gelen hakemleri biliyor. Galatasaray aleyhine yaparsan, maç verilmeyeceğini biliyor. Düdüğü çalıp 86'da maçı bitirmediğine dua edelim"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN