Michy Batshuayi'den Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan paylaşım! Öyle bir şey paylaştı ki...

Michy Batshuayi'den Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan paylaşım! Öyle bir şey paylaştı ki...

Galatasaray'ın Belçikalı golcü oyuncusu Batshuayi, sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki toplayan bir paylaşıma imza attı.

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle Fenerbahçe'den ayrılarak Galatasaray'a transfer olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Golcü oyuncu, gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

Icardi ve Osimhen'in ortaya koyduğu performans sonrasında Galatasaray'da yedek kulübesine mahkum olan Batshuayi, sosyal medya hesabı aracılığıyla çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı. Golcü oyuncu, kısa süre içerisinde paylaşımını ortadan kaldırdı.

Aslan'ın golcü ismi,Instagram hesabından Fenerbahçe formalı bir fotoğrafını paylaştı. Bir arkadaşının doğum gününü kutladığı gönderiyi kendi hesabından paylaşan yıldız golcünün üzerindeki Fenerbahçe forması dikkatleri çekti.

Söz konusu paylaşım kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı. Belçikalı golcü kısa süre sonra paylaşımı ortadan kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN