Emekliye zammı bile unutturacak karar meclisten geçti! Binlerce emekliye artık bedava

Emekliye zammı bile unutturacak karar meclisten geçti! Binlerce emekliye artık bedava

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu bu haber zam kararını bile neredeyse unutturacak nitelikte. Öyle ki meclisten geçen bu karar sonrasında binlerce emekliye bedava olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ekonomik krizin her geçen gün ciddi derecede etkisini gösterdiği bu günlerde söz konusu bu krizden en çok etkilenen kesim emekliler oldu. Lakin meclisten geçen bir konu sonrasında emeklilerin yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. Artık toplu taşıma ve su o belediyede ücretsiz olacak.

yeni-proje-15.jpg

O BELEDİYEDE ÜCRETSİZ HALE GETİRİLDİ

Emekliler bir yandan bekledikleri maaş zammını alamazken bir yandan ekonomik krizle mücadele etmeye devam ediyor. Bu kapsamda bazı belediyeler emeklilere destek olmaya çalışırken akaryakıt fiyatlarının her geçen gün daha da yükseldi bugünlerde Karabük Belediyesi yeni bir adım attı. Alınan bu karar sonrasında emeklilere toplu taşıma ve su kullanımı ücretsiz hale getirildi.

yeni-proje-16.jpg

Geçtiğimiz günlerde Karabük Belediye Meclisi tarafından onaylanan karar, emeklilere biraz da olsa yardım edip destek olmak amacıyla alındı. Karabük’te yaşayan emekli vatandaşlar artık toplu taşımayı ve suyu ücretsiz kullanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN