Elektrikli ve akaryakıtlı derken bunu da yaptılar! Bir kez alan ömür boyu rahat: Bu otomobil bedavaya çalışıyor

Elektrikli ve akaryakıtlı derken bunu da yaptılar! Bir kez alan ömür boyu rahat: Bu otomobil bedavaya çalışıyor

Otomobil sektöründe devrim yaratacak bu otomobil ne elektriğe ihtiyaç duyuyor neden akaryakıta. Bir kez alan ömür boyu rahata eriyor. Bedavaya çalışıyor alan bin kez şükrediyor.

Otomobil sektöründe her gün yeni model ve marka araçlar yer alırken yeni teknolojiler de herkesi heyecanlandırıyor. Özellikle artan akaryakıt fiyatlarının ardından daha az yakan araçlar tercih edilirken birçok kişi elektrikli araçlara yönelmeyi tercih ediyor. Ancak kimsenin aklına gelmeyecek bu araç ne elektriğe ne de akaryakıta ihtiyaç duymuyor.

HERKES BU ARACA SAHİP OLMAK İSTEYECEK

Son yıllarda artan fiyatlar araç sahibi olmayı zorlaştırırken üstüne bir de akaryakıt fiyatlarındaki artış herkesi bu fikirden biraz daha uzaklaştırıyor. Sektörde yeni marka ve model seçenekleri yer alırken herkes en uygun ve en yüksek performans alabileceği aracı tercih ediyor.

İnsan gücüyle çalışan otomobil - Video 7

Artan akaryakıt fiyatlarının ardından birçok kişi elektrikli araçları tercih ederken yeni bir sektör olması nedeniyle birçok farklı sıkıntıda yaşanabiliyor. Akaryakıta oranla şarj edebilme imkanı sınırlı noktalarda bulunurken ilerleyen süreçte bunun daha konforlu bir hale gelmesi bekleniyor. Ancak ne elektriğe ne de akaryakıta ihtiyaç duymayacağınızı söylesek ne derdiniz? Herkesin hayalini süsleyen o araç gerçeğe dönüşüyor. Ne yakıt derdi var ne de elektrik üstelik saatte 48 kilometre hıza ulaşabiliyor. Tamamen insan gücüyle çalışan bu araç görenleri şaşkına çeviriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN