Ekmeğe rekor zam! Fiyatı 40 TL'yi buldu: Yeni rakamlar bugünden itibaren geçerli olacak

Ekmeğe rekor zam! Fiyatı 40 TL'yi buldu: Yeni rakamlar bugünden itibaren geçerli olacak

Enflasyondaki artış ve ekonomik krizden dolayı birçok kalemde etkili olan zamlar ekmek fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Bir ilde daha ekmeğe rekor zam gelirken en pahalı ekmeğin fiyatı 40 TL’yi buldu. İşte detaylar…

Yeni yıldan bu yana birçok ilde ekmek fiyatları artarken, aylardır eski fiyatlardan satış yapılan o ilden de zam haberi geldi. Yeni ekmek fiyatları belli olurken, zamlı fiyattan satışlar da bugün başladı…

KARABÜK’TE EKMEK FİYATLARI YENİ REKOR SEVİYEYE ULAŞTI

Karabük'te faaliyet gösteren Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkal Odası, yeni fiyat tarifesini belirledi. Buna göre, 200 gram ekmeğin fiyatı 10 liraya yükseltildi. Bu karar, önceki fiyat olan 8 liradan yüzde 25 oranında daha yüksek bir seviyeye işaret ediyor.

MALİYET ARTIŞI GEREKÇE OLARAK SUNULDU

Odalar, maliyetlerdeki artışı gerekçe göstererek bu zammı aldıklarını bildirdi. Yükselen girdi maliyetleri ve işletme giderlerindeki artışlar, ekmek fiyatlarına yansıtıldı.

karabukte-ekmege-zam-1.jpg

EKMEK FİYATLARINDA GENİŞ FARKLILIKLAR GÖZLEMLENDİ

Karabük'te, bu zam ile birlikte en ucuz ekmek 10 liradan satılmaya başlanırken, en pahalı ekmek ise 40 liraya kadar çıktı.

HALK EKMEĞİ DE FİYATINI ARTIRDI

Karabük Belediyesi'nin işlettiği Halk Ekmeği'nin fiyatı da 3,75 TL'den 5,75 TL'ye yükseltildi. Bu artışın ardında, belediyenin maliyetlerindeki artışın etkili olduğu belirtildi.

Karabük'te ekmek fiyatlarındaki bu yeni zamlı tarife, tüketiciler arasında endişe yarattı. Yüksek maliyetler ve ekonomik koşullardaki belirsizlikler, fiyat artışlarının önümüzdeki dönemde de devam edebileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN