Döviz kurlarında son durum ne? Dolar ve Euro yatırımcılarını gözleri piyasada: İşte 2 Ekim döviz kurundaki son durum

Döviz kurlarında son durum ne? Dolar ve Euro yatırımcılarını gözleri piyasada: İşte 2 Ekim döviz kurundaki son durum

Başta yatırımcılar olmak üzere milyonlarca vatandaş döviz kurundaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki döviz kurundaki son durum ne? 2 Ekim Çarşamba günü dolar, euro, sterlin ne kadar? İşte konuya ilişkin detaylar…

Ekonomik istikrarın temel taşlarından biri olan döviz kurları, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle altın ve döviz fiyatlarının sürekli değişkenlik gösterdiği günümüzde, yatırım kararları üzerinde önemli etkilere sahip olan Dolar ve Euro'nun güncel durumu merak ediliyor. 2 Ekim 2024 tarihinde, Dolar ve Euro’nun Türk Lirası (TL) karşısındaki değerleri, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

dolar.jpg

DOLAR VE EURO’DA SON DURUM

Bugün itibarıyla Dolar/TL, saat 07:11'de 34,1546 TL'den (alış) işlem görürken, satış fiyatı 34,1752 TL olarak belirlendi. Euro/TL ise aynı saat diliminde 37,9549 TL seviyelerine ulaştı. Bu değerler, piyasalardaki dalgalanmaların ve ekonomik göstergelerin etkisiyle sürekli değişiklik göstermekte.

  • ABD Doları: 34,18 (Alış) - 34,19 (Satış)
  • EURO: 38,08 (Alış) - 38,13 (Satış)
  • STERLİN: 45,36 (Alış) - 45,59 (Satış)
  • 1 DOLAR = 34,18 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN