3 yaşında zengin oldu! Çizdiği resim 290 bin euroya satıldı! 20 Bin kişi almak için sırada bekliyor

3 yaşında zengin oldu! Çizdiği resim 290 bin euroya satıldı! 20 Bin kişi almak için sırada bekliyor

Tesadüfen keşfedilen resim yeteneğiyle hayatı değişti! 3 yaşında zengin oldu! Resimlerini almak için koleksiyoncular sıraya giriyor. Küçük Picasso’nun ilk resmi için 290 bin euro teklif edildi! 20 Bin kişi almak için sırada bekliyor...

Almanya'nın Bavyera eyaletinde yaşayan ve "Küçük Picasso" lakabıyla tanınan 3 yaşındaki ressam Laurent Schwarz, sanat dünyasında şimdiden büyük bir ilgi odağı haline geldi. ABD'li bir koleksiyonerin, küçük sanatçının ilk eseri olan "The Fingers" adlı tabloya 290 bin Euro teklif etmesi, yetenekli çocuğun ününü daha da artırdı.

2-year-old German prodigy's artwork fetches up to $7,000

20 BİN KİŞİLİK BEKLEME LİSTESİ

Laurent'in eserlerine olan ilgi o kadar büyük ki, şimdiye kadar yaklaşık 30 renkli eseri koleksiyonculara satıldı ve annesi Lisa Schwarz, 20 bin kişinin daha küçük ressamın tablolarını almak için sırada beklediğini belirtti. Laurent’in eserleri, satıldıkça fiyatları da giderek artıyor. Şimdiye kadar her bir tablo 7-8 bin Euro’ya alıcı buldu.

It all began at the Feuerstein: Laurent Schwarz, a great little artist - Feuerstein Nature Family Resort

SANAT YETENEĞİ TESADÜFEN KEŞFEDİLDİ

Laurent’in annesi Lisa, oğlunun yeteneğini geçen yıl İtalya'da tatil yaparken keşfettiklerini belirterek "Oğlumuzun sanat yeteneğini geçen yıl İtalya'da tatil yaparken keşfettik. Evde de resim odasından çıkmıyor ve sabah uyanır uyanmaz boya ve fırça istiyordu. Onun için evde bir atölye bile kurduk. Şimdiye kadar satılan tabloların her biri 7-8 bin euroya satılmıştı. Oğlumuz için 18 yaşına kadar bir birikim hesabı oluşturduk. Oğlumun ilk eserini Instagram'da paylaştığımda New York'tan bir sanat eleştirmeni, onun inanılmaz bir yeteneğe sahip olduğunu söylemişti" dedi.

Hype um Kunst des zweijährigen Laurent Schwarz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN