En işlek yola peş peşe uyarı yağıyor! Görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü: Yola çıkacaklar dikkat

En işlek yola peş peşe uyarı yağıyor! Görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü: Yola çıkacaklar dikkat

Türkiye’nin en işlek yollarından birinde göz gözü görmüyor. Uyarıla peş peşe yağıyor! Bölgede etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü...

Türkiye'nin önemli ulaşım güzergahlarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis ve sağanak yağış, sürücülerin güvenliğini tehdit ediyor. Bolu'daki yüksek kesimlerde meydana gelen bu olumsuz hava koşulları nedeniyle görüş mesafesi yer yer 20 metreye kadar düştü.

Bolu Dağı'nda yoğun sis ve sağanak etkili oluyor - Bolu Haberleri

O BÖLGELERE YOĞUN SİS UYARISI

Özellikle D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde, Yumrukaya, Abant Kavşağı, Elmalık, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Sarıçökek bölgelerinde yoğun sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşıyor.

Bolu Dağı'nda güvenli bir seyahat sağlamak için, ışıklı tabelalar ve trafik polisleri sürücüleri sürekli olarak uyarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN