Çinli otomobil markaları Türkiye'de engel tanımıyor! Fiyatları daha da aşağıya çekecekler: Sıfır araç alacaklar dikkat

Çinli otomobil markaları Türkiye'de engel tanımıyor! Fiyatları daha da aşağıya çekecekler: Sıfır araç alacaklar dikkat

Çinli otomobil devinden şaşırtan hamle! Çinli otomobil markaları Türkiye'de engel tanımıyor! Fiyatlarını artırmak zorunda kalan markalara rağmen o marka fiyatı daha da aşağı çekti! Fiyatları daha da aşağıya çekecekler! Sıfır araç alacaklar dikkat...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Otomobil alma heyecanıyla Çinli üreticileri takip edenler gelen düzenlemelerle hayal kırıklığına uğradı. Ancak Çinli otomotiv devinin hamlesi şaşırttı. Sıfır otomobil almak isteyenler buna çok sevinecek!

8 TEMMUZ'DAN SONRA GEÇERLİ OLACAK

Türkiye'de daha ucuzu yok! DFSK E5 satışa sunuldu! - SDN

Artan gümrük vergileri ve yerel servis açma zorunlulukları gibi birçok engellemelere rağmen Çinli otomobil üreticileri Türkiye pazarından çekilme niyetinde değil. Chery'nin yeni markası, güçlü bir şekilde piyasaya girerken DFSK da yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Özellikle MG markası, 8 Temmuz sonrasında geçerli olacak ciddi fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor.

FİYATINI 40 BİN TL'NİN ALTINA ÇEKTİ!

Mart 2023'te Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere getirilen yeni gümrük vergileri ve engellemeler sonrası birçok marka fiyatlarını artırmak zorunda kalmıştı. Ancak Chery, bu duruma meydan okuyarak bir modelinin fabrika çıkış fiyatını liste fiyatının 40 bin TL altına çekerek tüketicilerden yoğun ilgi gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN