7 Yıllık Türk şirketi iflas bayrağını salladı! Her gün 5 bin kişiye yemek veriyordu

7 Yıllık Türk şirketi iflas bayrağını salladı! Her gün 5 bin kişiye yemek veriyordu

Ekonomik kriz Türkiye’deki etkilerini göstermeye devam ederken Konyalı şirketten şoke eden karar geldi. Kentte yıllardır hizmet veren o şirketten konkordato talebi gelirken, 60 çalışanın da ekmek kapısı tehlikeye girdi…

Konya’da hizmet veren ve sektörde önde gelen yemek firmalarından olan Azra Hazır Yemek Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konkordato ilan etti. Mali sorunları artan ve başka yol bulamayan firma çareyi mahkemede arama kararı aldı…

GÜNDE 5 BİN KİŞİYE YEMEK SATIŞI YAPIYORDU

2017 yılından beri sektörde olan, günde 5 bin kişiye yemek satışı yapan firma 60 kişinin de ekmek kapısıydı. Kaliteli hizmetiyle dikkat çeken firma, nakit para akışındaki bozulma ve ekonomik nedenlerden dolayı konkordato ilan etmek zorunda kaldı.

azra-hazir-yemek-iflas-1.jpg

Konya 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Azra Hazır Yemek Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında konkordato kararı verdi. 01/07/2024 tarihinden itibaren 3 ay süreyle geçici mühlet kararı ve ihtiyati tedbir kararı uygulanacak. Firmanın konkordato sürecini başarıyla tamamlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN