Meloni, Biden’ı beklerken sıkıldı: Bir kadın bu kadar bekletilmez

G7 Zirvesi'nde İtalya Başbakanı Giorgia Meloni'nin ABD Başkanı Biden'ı beklerken yaşadığı sıkıntı sosyal medyada gündem oldu. Vakit geçirmek için gazeteciler ile öz çekim yapan Meloni, 20 dakika sonra gelen ABD Başkanı Joe Biden'a "Bir kadın bu kadar bekletilmez" dedi.

İtalya'nın Fasano kentinde yer alan Borgo Egnazia'da dün başlayan G7 Zirvesi'nde, dünya liderleri bir araya geldi.

9477758.jpg

Zirvenin ilk gününde ev sahibi İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ABD, Almanya, İngiltere, Japonya, Fransa, Kanada ve Avrupa Birliği liderlerini karşıladı.

9477760.jpg

Ancak zirvenin en dikkat çekici anlarından biri, Meloni'nin yaklaşık 20 dakika boyunca ABD Başkanı Joe Biden'ı beklerken yaşadığı sıkıntı oldu.

9477761.jpg

'BİR KADIN BU KADAR BEKLETİLMEZ'

Başbakan Meloni, bekleme süresince gazetecilerle öz çekim yaparak vakit geçirdi.

9477763.jpg

Biden'ın gelmesiyle birlikte Meloni, "Bir kadın bu kadar bekletilmez" sözleriyle esprili bir yorum yaptı.

9477757.jpg

Bu anlar kameralara yansırken, Meloni'nin sabrı ve esprili yaklaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BIDEN'IN KAFA KARIŞIKLIĞI

Öte yandan, Başkan Biden'ın G7 Zirvesi'ndeki davranışları sosyal medyada geniş yankı buldu. Aile fotoğrafı çekiminin ardından İtalya Başbakanı Meloni, "Geç kaldık, hemen başlayalım çalışmaya" diyerek liderleri toplantı salonuna davet etti.

9477759.jpg

Ancak Biden'ın birden fazla lider tarafından yönlendirilmesi, sosyal medyada "Biden'a yol göstermek için kaç kişi gerekiyor?" şeklinde yorumlara neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN