Kayıp kadını bulduklarında şaşkına döndüler! Günlerce aradılar: Kayıp kadın 5 metrelik pitonun içinden çıktı

Kayıp kadını bulduklarında şaşkına döndüler! Günlerce aradılar: Kayıp kadın 5 metrelik pitonun içinden çıktı

Günlerdir kayıp olan kadının ailesi kadını ararken bulduklarında şaşkına döndüler. Günlerce aradıkları kayıp kadının cesedini 5 metrelik pitonun içinden çıkardılar...

Endonezya'nın Güney Sulawesi bölgesindeki Kalempang köyünde yaşanan korkunç olay, duyanları şaşkına çeviriyor. 45 yaşındaki bir kadının kaybolmasının ardından ailesi tarafından başlatılan arama çalışmaları, korkunç bir sonla sonuçlandı.

KAYIP KADININ CESEDİ 5 METRELİK PİTONUN İÇİNDEN ÇIKTI

Kadının kaybolmasının ardından köylüler ormanlık alanda arama çalışmaları başlattı. Bu süreçte, kadına ait kişisel eşyalar ormanda bulundu. Ancak köylüler kısa süre sonra şişkin ve anormal büyüklükte bir piton yılanıyla karşılaştılar.

Yılanın anormal büyüklüğünden şüphelenen köylüler, 5 metrelik pitonu öldürdü ve içinden kayıp kadının cesedini çıkardı.

Bu olay, bölgede yaşanan ilk vakalardan biri değil. Yerel basına göre, aynı bölgede 2017 yılında kaybolan bir kişinin cesedi de iki gün sonra 7 metrelik bir pitonun içinden çıkarılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN