Kaçak avcılık yapan adama 30 yıl hapis verildi! Aslanlar, filler ve gergedanlar avlamış

Kaçak avcılık yapan adama 30 yıl hapis verildi! Aslanlar, filler ve gergedanlar avlamış

Kaçak avcılık yapan bir avcı hakkında görülen dava sonuçlandı. Aslanlar filler ve gergedanlar avlamakla suçlanan adama 30 yıl hapis cezası verildi. Hapis cezasına ek olarak para cezası da verildi...

Mozambik Ulusal Radyosu'nun aktardığına göre, başkent Maputo'da kaçak avcı Chabane Assuba hakkındaki dava sonuçlandı. Assuba, 42 aslan, 20 fil ve 4 gergedanı avlamakla suçlanarak 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

30 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mozambik'te kaçak avcı Chabane Assuba'nın Maputo'daki dava süreci sona erdi. Assuba, yasa dışı yollarla 42 aslan, 20 fil ve 4 gergedan avladığı iddiasıyla mahkum edildi. Yargılama sonucunda 30 yıl hapis cezasına çarptırılan Assuba'ya, kara para aklama ve yasaklı hayvanları katletme suçlarından da para cezası verildi.

Güvenlik güçlerinin Aralık 2022'de Assuba'nın evine düzenlediği operasyonda çok sayıda hayvan kalıntısı ele geçirilmişti. Bu olay, Assuba'nın kaçak avcılık faaliyetlerini kanıtlamak için önemli deliller olarak mahkemede sunuldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN