Jude Law, Superman rolünü reddetti: Kostümü giyince karar verdi

Jude Law, Superman rolünü reddetti: Kostümü giyince karar verdi

İngiliz aktör Jude Law, Superman rolünü neden reddettiğini açıkladı. Law, kostümü giydiğinde kendisini bu role uygun hissetmediğini belirterek, "Superman'in kim olduğunu hissetmedim" dedi.

İngiliz aktör Jude Law, Superman rolünü neden reddettiğini açıkladı. The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, Law, kendisine sunulan Superman rolünü kabul etmediğini çünkü kostümü giydiğinde kendisini bu role uygun hissetmediğini belirtti.

Jude Law, kariyeri boyunca birçok ikonik rol üstlendi ancak Superman bunlardan biri olmadı. Aktör, teklif edilen bu rolü geri çevirdiğini ve bu kararı kostümü giydiği anda verdiğini söyledi. Law, “Kostümü giydiğimde aynada kendime baktım ve bu rolün bana göre olmadığını anladım. O an, Superman'in kim olduğunu hissetmedim” dedi.

Law, Superman'in kostümünü giymenin ve karakteri canlandırmanın büyük bir sorumluluk olduğunu düşündüğünü belirtti. “Superman gibi bir karakteri canlandırmak, büyük bir baskı ve sorumluluk gerektiriyor. Ben bu rolün hakkını veremeyeceğimi düşündüm” ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalar, Law'un hayranları arasında şaşkınlık yarattı ancak birçok kişi, aktörün bu samimi açıklamalarını takdir etti. Jude Law, kariyerine odaklanarak başka projelerde yer almayı tercih ettiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN