Hizbullah'tan Tel Aviv'e füze saldırısı: Glilot Üssü hedef alındı

Hizbullah'tan Tel Aviv'e füze saldırısı: Glilot Üssü hedef alındı

Hizbullah, Tel Aviv ve çevresine yönelik füze saldırısı düzenlediğini açıkladı. Saldırının, İsrail Askeri İstihbarat Birimi'ne bağlı Glilot Üssü'nü hedef aldığı belirtildi. Bu saldırının, Gazze'deki Filistin direnişine destek ve İsrail'in saldırılarına yanıt niteliğinde olduğu vurgulandı.

Hizbullah, Tel Aviv ve çevresine füze saldırısı düzenlediğini açıkladı. Yazılı açıklamada, saldırının İsrail Askeri İstihbarat Birimi 8200'e bağlı Glilot Üssü'ne yapıldığı ve füze salvosuyla üssün hedef alındığı ifade edildi.

Açıklamada, söz konusu saldırının "Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına, onurlu direnişlerine destek olmak, Lübnan'ı ve halkını savunmak, İsrail'in gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlara yanıt olarak" gerçekleştirildiği vurgulandı.

İsrail basını ise Lübnan'dan 20 füze fırlatıldığını, füzelerin bir kısmının "Demir Kubbe" hava savunma sistemi tarafından imha edildiğini, bazılarının ise boş alanlara düştüğünü duyurdu.

Yerel kaynaklar, saldırılarda can kaybı ya da yaralanma olmadığını bildirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN