Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk savunmacı! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 7 milyon euroluk savunmacı! Kanarya bombayı patlatıyor...

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon şampiyonluk özlemini gidermeyi amaçlıyor. Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde yer alan sarı-lacivertli ekip, 7 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Samsunspor karşısında alınan beraberlik sonrasında lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, kış transfer sezonu için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda takviyeler yapan Fenerbahçe, kış transfer döneminde de Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket etmeyi planlıyor.

Jayden Oosterwolde'nin sezonu kapatması sonrasında sol bek pozisyonuna takviye kararı alan Fenerbahçe, gözünü Belçika'ya dikti. Kanarya, 7 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, sol bek takviyesi için Belçika ekibi Gent'in yıldızı Archie Brown için harekete geçti. Kanarya'nın 22 yaşındaki sol bek oyuncusunu transfer listesinde ilk sıralara yazdığı öne sürüldü.

Sarı-lacivertli ekibin, yaz transfer döneminde de gündemine aldığı 22 yaşındaki sol bek oyuncusunun takviyesi için bu kez ısrarcı olduğu iddia edildi.

1.90 metre boyundaki İngiliz savunma oyuncusu bu sezon Gent forması altında 18 karşılaşmada görev alırken 4 asiste imza attı. 2027 yılına dek Gent ile sözleşmesi bulunan İngiliz oyuncunun güncel piyasa değerinin 7 milyon euro olduğu öğrenildi.

Archie Brown - Player profile 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN