THY'nin ortak kuruluşu SunExpress, 400 kabin memuru alacağını duyurdu

THY'nin ortak kuruluşu SunExpress, 400 kabin memuru alacağını duyurdu

Havayolu şirketi SunExpress, kabin ekibini genişletmek için büyük bir adım attı. Şirket, 400 yeni kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Başvurular için belirlenen kriterlerde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı, 18-40 yaş aralığı, en az lise mezuniyeti ve iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilgisi gibi şartlar aranıyor.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak girişimi olan SunExpress, havacılık sektöründe büyümeye devam ediyor. Şirket, 30 yılı aşkın tecrübesi ve 1700'ü aşkın çalışanı ile sunduğu hizmetleri daha da genişletmek amacıyla kabin ekibine 400 yeni personel katacak.

SunExpress'te kabin memuru olmak isteyen adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18-40 yaş aralığında bulunmak, en az lise mezunu olmak ve iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmek gibi temel şartlar aranıyor. Ayrıca, adayların iletişim becerileri, ekip çalışmasına yatkınlıkları ve müşteri memnuniyetine verdiği önem de değerlendirilecek önemli kriterler arasında yer alıyor.

BOY VE KİLO KRİTERLERİ ARANACAK

Başvuru yapacak kişilerin boy ve kilo kriterlerini karşılamasının da aranan şartlar arasında yer aldığı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN