Fenerbahçe'den İngiltere çıkartması! Ali Koç 1.90'lık yıldızı İstanbul'a getiriyor. İmzayı attı, hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'den İngiltere çıkartması! Ali Koç 1.90'lık yıldızı İstanbul'a getiriyor. İmzayı attı, hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası sol bek bölgesine takviyede bulunmak isteyen sarı-lacivertli yönetim gözünü Belçika'ya çevirdi. Gelen son dakika transfer haberi taraftarları heyecana boğdu. Fenerbahçe'den İngiltere çıkartması! Ali Koç 1.90'lık yıldızı İstanbul'a getiriyor. İmzayı attı, hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile çalkantılı ilerleyişine devam eden Fenerbahçe'de gözler ara transfer dönemine çevrilmiş durumda. Takımda yaşanan sakatlıklar sonrası ek takviyelerde bulunmak isteyen sarı-lacivertliler bu sefer turnayı gözünden vurdu. Sol beke İngiliz tankı geliyor. Fenerbahçe'den İngiltere çıkartması! Başkan Ali Koç 1.90'lık yıldızı İstanbul'a getiriyor. İmzayı attı, hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DEN İNGİLTERE ÇIKARTMASI

Fenerbahçe ara transfer çalışmalarına başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile kadro planlaması için çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli yönetim, sol bek için harekete geçti. Fotomaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, sol bek için Gent'in İngiliz yıldızı Archie Brown için düğmeye bastı.

yeni-proje-2024-10-22t111801-559.jpg

ALİ KOÇ 1.90'LIK YILDIZI İSTANBUL'A GETİRİYOR! İMZAYI ATTI, HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Oosterwolde'nin sakatlanmasıyla sarsılan Kanarya'da öncelik sol bek transferinde. Gent'in yıldızı Archie Brown sol bek adayları arasında ilk sırada yer alıyor. Yaz transfer döneminde de gündeme gelen 22 yaşındaki İngiliz futbolcu için Belçika kulübüyle temasa geçildi. 1.90 metrelik Brown sürati ve mücadeleci yapısıyla biliniyor.

yeni-proje-2024-10-22t111818-339.jpg

Mukavelesi 2027'de sona erecek genç futbolcu orta sahanın solunda da oynuyor. Archie Brown 28 Mayıs 2002 tarihinde İngiltere'nin Birmingham kentinde dünyaya geldi. Oyuncu sol bekin yanı sıra orta sahanın sol tarafında ve stoper olarak da görev yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN