Fethullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu

Fethullah Gülen'in nereye gömüleceği belli oldu

Darbe girişiminin bir numaralı sanığı olarak gıyabında yargılanan ve ABD'de kaldırıldığı hastanede ölen FETÖ lideri Fethullah Gülen'in cenaze bilgileri belli oldu. Gülen'in perşembe günü Pensilvanya'da "kestane" olarak adlandırılan malikanenin kamp alanına gömüleceği açıklandı. Cenaze namazını ise yerine geçecek isimler arasında konuşulan Suat Yıldırım'ın kıldıracağı öğrenildi.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde tedavi gördüğü hastanede 83 yaşında ölen Fethullah Gülen'in cenaze bilgileri merak konusu oldu. Hakkında "Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı" olmaktan dava açılan ve Türkiye'nin ABD'den iadesini istediği Fethullah Gülen'in gömüleceği yere ve güne ilişkin detaylar belli oldu.

Güvenlik kaynakları, Gülen'in cenazesinin, perşembe günü (24 Ekim) Pensilvanya'da "kestane" olarak adlandırılan malikanenin kamp alanına yapılacağını ve oraya gömüleceğini aktardı.

Gülen'in cenaze namazını yerine geçecek isimler arasında konuşulan Suat Yıldırım'ın kıldıracağı öğrenildi.

FETÖ elebaşının cenazesi şu an hayatını kaybettiği St. Luke Hastanesi'nin Monroe kampüsünde tutuluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN