Günlerce ağrıyan başının nedeni şok etti! Baş ağrısıyla hastaneye gitti: Kafasından düzinelercesi çıkarıldı

Günlerce ağrıyan başının nedeni şok etti! Baş ağrısıyla hastaneye gitti: Kafasından düzinelercesi çıkarıldı

Şiddetli baş ağrısı nedeniyle günlerce ağrı çeken kadın hastaneye gidince şaşkına döndü. Baş ağrısının sebebi kafasında onlarcasının bulunmasıymış! Hemen ameliyata alındı...

Hindistan'da tıp dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Odisha eyaletinde 19 yaşındaki bir kadının kafasından, sağlığını iyileştirmek amacıyla batırıldığı iddia edilen 77 iğne çıkarıldı. İğneleri kadının kafasına batırdığı iddia edilen adam ise polis tarafından tutuklandı.

TIBBİ MÜDAHALE VE ŞOK EDİCİ BULGULAR

Perşembe günü şiddetli baş ağrısı şikayetiyle Bhima Bhoi Tıp Fakültesi ve Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, yapılan taramalar sonucunda kafasında çok sayıda iğne olduğu anlaşıldı. İlk müdahalede sekiz iğne çıkarılmasına rağmen kadının durumu iyileşmedi ve başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi. Sevk edildiği hastanede gerçekleştirilen iki ayrı ameliyatla 70 iğne daha çıkarıldı.

Ameliyat sabah 2 civarında başlayıp yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Cerrahlar, iğnelerin kemiklere saplanmadığını, ancak yumuşak dokularda kanamalara neden olduğunu belirtti. Kadının sağlık durumu ameliyat sonrası gözlem altına alındı ve yetkililer kadının psikolojik sorunları olmadığını açıkladı.

Genç kadının kafasına iğnelerin neden batırıldığı henüz netlik kazanmış değil. Ancak iddialara göre, bu işlem "büyüden kurtarma tedavisi" amacıyla gerçekleştirilmiş.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN