Narin'in DNA'sı amcasının arabasında çıkmıştı! O araba ortaya çıktı

Kuran kursuna gittikten sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran’ın soruşturması devam ediyor. Hala bulunamayan Narin'in DNA'sı amcasının arabasında çıkmıştı! O araba ortaya çıktı...

21 Ağustos’ta Kuran kursuna giden Narin Güran’dan bir daha haber alınamamıştı. 18 gündür aranan 8 yaşındaki Narin’in amcasında DNA’sı bulunmuştu. O araba incelendi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın tutuklanan amcasına ait araca ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. 24 TV tarafından ilk kez görüntülenen araç, güvenlik güçleri tarafından titizlikle incelenmişti.

ARAÇTA ELDE EDİLEN DNA İZLERİ NARİN GÜRAN'LA EŞLEŞTİ

Narin Güran'ın kaybolduğu gün, amcasına ait araç üzerinde yapılan detaylı incelemelerde daha önce alınan sürüntülerin, küçük kızın DNA'sıyla eşleştiği belirtildi. Güvenlik güçleri, bu bulguların ardından aracı en ince ayrıntısına kadar arayarak, olayla ilgili bilgi toplamaya devam etti.

ARAMA ÇALIŞMALARI VE SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Narin Güran'ın kaybolduğu günün üzerinden 18 gün geçmiş olmasına rağmen, küçük kızı bulmak için yoğun arama çalışmaları sürüyor. Bağlar ilçesinin kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde yürütülen çalışmalar, her geçen gün daha da genişletilerek, bölgede kapsamlı bir araştırma gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma da devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN