Elton John: Mezar taşıma harika bir baba olduğumu yazın

Elton John: Mezar taşıma harika bir baba olduğumu yazın

Müzik dünyasının efsane isimlerinden Sir Elton John, 49. Toronto Uluslararası Film Festivali'ne katıldı. Görme sorunlarıyla mücadele eden sanatçı, sahneye çıkmasının yanı sıra yaptığı duygusal açıklamalarla da dikkat çekti. John, "Mezar taşımda bir milyon plak sattığımın yazmasını istemiyorum. Harika bir baba ve harika bir koca olduğumun yazılmasını istiyorum" diyerek kariyeri yerine ailesine verdiği değeri vurguladı.

77 yaşındaki Elton John, Toronto Film Festivali'nde yaptığı konuşmada, görme sorunlarıyla mücadele ederken bile hayatın anlamının sanat değil, sevdikleri olduğunu ifade etti. Milyonlarca albüm satmış bir sanatçı olmasına rağmen, mezar taşında yer almasını istediği şeyin, sanat kariyeri değil, aile bağları olduğu dikkat çekti. John'un bu samimi sözleri, festivale katılanları derinden etkiledi.

Sanatçı "Müzik yapmaya devam etmek istiyorum ancak evde ailemle olmak istiyorum. 1 numaralı bir albüme sahip olmak beş dakikalığına gerçekten güzel bir his ancak ailem, bir ömür benimle" diye konuştu.

77 yaşında olan John, "Hayatımın en iyi zamanını geçiriyorum, gözüm dışında. Keşke sizi görebilseydim ama göremiyorum" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN