DEM Parti, Narin Günar cinayetini Meclis’e taşıdı

DEM Parti, Narin Günar cinayetini Meclis’e taşıdı

DEM Parti, 8 yaşındaki Narin Günar’ın cinayeti ve Tavşantepe Mahallesi'ndeki son 29 yılda yaşanan doğal olmayan ölümlerle ilgili Meclis araştırması talep etti.

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça, Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde son 29 yılda gerçekleşen doğal olmayan ölümlerle ilgili Meclis araştırması talep etti. Akça, özellikle 8 yaşındaki Narin Günar’ın katledildiği olayın ardından, Tavşantepe’deki şüpheli çocuk ve genç kadın ölümlerinin detaylıca araştırılması gerektiğini vurguladı.

Narin Günar, 21 Ağustos’ta kaybolmuş, cansız bedeni 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde çuval içinde bulunmuştu. Soruşturma kapsamında köydeki aile bireylerinin çelişkili ifadeleri, olayın derinlemesine araştırılmasını gerektiren ipuçları ortaya çıkardı. Ayrıca, Narin’in ablasının ve diğer akrabalarının şüpheli ölümleri de olayın boyutunu genişletiyor.

Akça, çocuk ölümlerine dair Türkiye genelinde de benzer vakaların yaşandığını belirterek, özellikle son iki buçuk yılda en az 64 çocuğun Narin gibi hayatını kaybettiğini ifade etti. Meclis'ten, bu ölümlerin aydınlatılması ve çocuk güvenliğinin sağlanması için acil bir araştırma başlatılmasını talep etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN