Büyükşehir’den çiftçiye yüzde 50 hibeli süt otu tohumu

Büyükşehir’den çiftçiye yüzde 50 hibeli süt otu tohumu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Çiftçi Destek Programı” kapsamında çiftçilere yüzde 50 hibe ile süt otu tohumu dağıtacak. Hibe desteğinden faydalanmak isteyenler, 20 Eylül Cuma gününe kadar https://basvuru.balikesir.bel.tr/Tohum adresinden başvurabilecek.

Tarım ve hayvancılığın başkenti Balıkesir’de “Çiftçi Destek Programı” kapsamında; üretimin kaliteli ve verimli bir hale gelmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, projelerine devam ediyor. Yüzde 50 hibe ile Çiftçi Kayıt Sistemi’ne kayıtlı üreticilere süt otu tohumu (ryegrass) dağıtacak olan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 20 Eylül Cuma gününe kadar https://basvuru.balikesir.bel.tr/Tohum adresinden online olarak talep topluyor. Destek almak isteyen üreticiler bu adresten kayıtlarını oluşturabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN