İlkokula giden çocuğu olanlar dikkat! Mayıs ayının ikinci haftasına alındı, artık böyle yapılacak

İlkokula giden çocuğu olanlar dikkat! Mayıs ayının ikinci haftasına alındı, artık böyle yapılacak

Okul hayatına atılan birinci sınıflar için yeni gelişme paylaşıldı. O etkinlik mayıs ayının ikinci haftasına alındı. Yeni eğitim öğretim yılında artık bu şekilde yapılacak. İşte tüm detaylar...

Eğitim öğretim yılı geçtiğimiz hafta başladı. İlkokul birinci sınıf öğrencileri ilk kez sıralarda yerini alırken, velilerin dikkatini çeken gelişme paylaşıldı. Uyum haftası nedeniyle erken okula giden ilkokul öğrencileri için düzenlenen o etkinlik mayıs ayının ikinci haftasına alındı. İşte o etkinlik...

SINIF, ŞUBE VE ÖĞRETMENLER BELİRLENDİ

İlkokul birinci sınıfa giden öğrenciler ilk kez eğitim görürken, yeni yılda yapılan değişiklikler dikkat çekti. Öğrencilerin e-Okul üzerinden öğretmen seçimi kaldırılarak sınıf / şube ve öğretmen seçimleri kura yoluyla belirlendi. 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı itibariyle birinci sınıfların yazılı sınav uygulaması dışında kalacağı paylaşıldı. Eğitim sonucunu sınıf içerisindeki davranışları ve becerileri öğretmen tarafından değerlenerek belirlenecek.

meb-okullarin-acilis-tarihini-duyurdu.jpg

MAYIS AYININ İKİNCİ HAFTASI YAPILACAK

Eğitim hayatına giriş yapan ilkokul birinci sınıf öğrencileri için önemli değişikliklerden birisi de 'Ortak Okuma Etkinliği' oldu. Birinci sınıfa giden öğrenciler okuma ve yazmayı başarılı bir şekilde öğrendikten sonra okuma etkinliği düzenlenecek.

Tüm birinci sınıfların ortak bir günde okuma yazma etkinliği yapması hedefleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) etkinlik çerçevesinde bir tarih belirledi. Birinci sınıfların ortak planı oluşturularak Mayıs ayının ikinci haftasında yapılacağı duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN