Keşan'da ölümlü trafik kazası: Sürücü kaçtı, mahalleli yolu kapattı

Edirne Keşan'da bir kişi sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Sürücü olay yerinden kaçarken mahalleli yolu trafiğe kapatarak olaya tepki gösterdi.

Keşan-Uzunköprü kara yolunda saat 03.00 sıralarında meydana gelen kazada, zihinsel engelli olduğu belirtilen Engin Şişekıran (43), üst geçidi kullanmayarak yolun karşısına geçmek isterken Keşan yönüne giden, sürücüsünün adı ve plakası bilinmeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

9987587.jpg

Olayın ardından sürücü kaçarken, Şişekıran'ın cenazesi, inceleme sonrası Keşan Devlet Hastanesi morguna konuldu.

9987590.jpg

Mahalle halkı sabah saatlerinde yolu kapatarak tepki gösterdi.

MAHALLELİ YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Kazanın ardından Paşayiğit Mahallesi sakinleri, olayda PTS (Plaka Tanıma Sistemi) kamerasının çalışmaması nedeniyle kaçan sürücünün tespit edilemediğini öne sürerek, sabah saatlerinde yolu trafiğe kapattı.

9987594.jpg

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı protesto sırasında yol çift yönlü olarak kapanırken, kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

9987592.jpg

Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, polis ve jandarma ekipleriyle birlikte bölgeye gelerek halkı ikna etti ve yol yaklaşık 1 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

9987593.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN