Bayburt'ta tünel göçtü: 22 yaşındaki işçi öldü, 3 işçi ise yaralandı

Temmuz ayında 144 işçi, Ağustos ayında da 179 işçi çalışırken yaşamını yitirmişti. Bir acı haber de Bayburt'ta yapımı süren Kop Tüneli inşaatından geldi. Gece saatlerinde meydana gelen kısmi göçükte 22 yaşındaki 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi ise yaralandı.

Korkunç olay, Bayburt ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Kop Tüneli inşaatında dün gece gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle tünelin içinde kısmi bir göçük meydana geldi.

Göçük sırasında tünelde çalışan dört işçi, H.D., M.A., A.Ö. ve Mustafa Bayramoğlu göçük altında kaldı. İhbar üzerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

yeni-proje-6.jpg

Göçük altından çıkarılan işçiler ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Bayramoğlu kurtarılamadı. Diğer işçilerin tedavileri hastanede devam ediyor.

yeni-proje-001.jpg

Olayla ilgili olarak geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN