Okul alışverişlerinde 1500 TL'ye kadar para iadesi! Son 9 gün kaldı, anında hesaplara yükleniyor

Okul alışverişlerinde 1500 TL'ye kadar para iadesi! Son 9 gün kaldı, anında hesaplara yükleniyor

Okulların açılmasına sayılı günler kala milyonlarca veli okul alışverişi için kırtasiye ve marketlerin yolunu tuttu. Ziraat Bankası ise velilerin çok sevineceği bir kampanya duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Ziraat Bankası'ndan büyük bir fırsat! Eğitim dönemi yaklaşırken aileler ve öğrenciler için avantajlı bir kampanya sunan Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcılarına okul alışverişlerinde 1500 TL'ye kadar Bankkart Lira kazandırıyor. Kampanya süresi 29 Ağustos - 15 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Son 9 gününü kaçırmamanız için haberimizin detaylarına göz atın.

yeni-proje-33.jpg

KAMPANYA DETAYLARI: 1500 TL'YE KADAR BANKKART LİRA KAZANIN

Ziraat Bankası, okul alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek amacıyla büyük bir kampanya düzenliyor. Bankkart sahipleri, kampanya süresince belirli harcama limitlerine ulaşarak toplamda 1500 TL değerinde Bankkart Lira kazanma şansına sahip. Kampanyadan yararlanmak için alışverişlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde yapılması gerekiyor.

  • 2500 TL - 4999 TL arası alışverişlerde: 250 TL Bankkart Lira
  • 5000 TL - 9999 TL arası alışverişlerde: 500 TL Bankkart Lira
  • 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde: 750 TL Bankkart Lira

Toplamda, bir müşteri kampanya süresince 1500 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanabilir. Kazanılan Bankkart Liralar anında kartınıza yüklenecektir.

yeni-proje-34.jpg

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI VE İSTİSNALAR

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmaları gerekmektedir. Alışverişlerin yalnızca Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması zorunludur. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan işlemlerden yalnızca ilki kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya, Bankkart ana kart sahiplerine açıktır ve Bankkart Başak, Bankkart Business gibi bazı ürünler bu kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade ve iptal işlemleri kampanyaya dahil edilmemektedir. Kazanılan Bankkart Liralar, anlaşmalı üye işyerlerinde veya hesap kesim tarihine kadar kullanılabilir. Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez ve iade edilen işlemlerden kazanılan Bankkart Liralar geri alınır.

yeni-proje-35.jpg

SON GÜNLER: FIRSATLARI KAÇIRMAYIN!

Ziraat Bankası'nın okul alışverişleri için sunduğu bu avantajlı kampanya, son 9 gününde! Okul hazırlıkları için yapılacak harcamalarda büyük bir tasarruf sağlamak için 15 Ekim 2024 tarihine kadar bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Hemen Bankkart’ınızı kullanarak alışveriş yapın ve anında kazanın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN