'En zengin kadın şarkıcı' Taylor Swift'in serveti açıklandı

'En zengin kadın şarkıcı' Taylor Swift'in serveti açıklandı

Müzik dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Taylor Swift'in serveti dudak uçuklatıyor. Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre net serveti 1,1 milyar doları aşan Swift, ekonomi dergisi Forbes'a göre ise bu rakamı 1,6 milyar dolara yükseltti.

Müzik dünyasının parlayan yıldızı ve Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilen, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Taylor Swift, geçtiğimiz yıl milyarderler kulübüne katılmıştı. Ancak son açıklanan verilere göre, ünlü şarkıcının serveti daha da büyüdü.

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre net serveti 1,1 milyar doları aşan Swift, ekonomi dergisi Forbes'a göre ise bu rakamı 1,6 milyar dolara yükseltti. Bu inanılmaz başarı, Swift'in "Eras" adlı dünya turnesinin büyük ilgi görmesi, konser filminin rekor kırması ve dijital platformlarla yaptığı anlaşmaların bir sonucu olarak değerlendiriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN