İran'da uçuşlar tekrar başladı

İran'da uçuşlar tekrar başladı

İran'da dün akşam itibarıyla iptal edilen tüm uçuşlar, bugün itibarıyla yeniden başlatıldı. İran Sivil Havacılık Kurumu, "uygun ve güvenli uçuş koşullarının sağlanması" nedeniyle daha önce uygulanan tüm kısıtlamaları kaldırdığını açıkladı.

İran'da dün akşam itibarıyla iptal edilen tüm uçuşların "güvenli koşulların sağlanmasının ardından" yeniden başlatıldığı açıklandı..

Tahran Uluslararası İmam Humeyni Havalimanı'ndan uçuşlara izin verildiği kaydedildi. Haberde, "Şu anda, iç ve dış hat uçuşları için hiçbir kısıtlama yok." ifadesine yer verildi.

İran Sivil Havacılık Kurumu, "operasyonel kısıtlamalar" nedeniyle planlanan uçuşların akşam 21.00 ile 7 Ekim Pazartesi 06.00 saatleri arasında iptal edildiğini duyurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN