İstismara uğrayan Sıla bebekten kötü haber

İstismara uğrayan Sıla bebekten kötü haber

Tekirdağ'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Yaşanan bu acı olayın ardından Sıla bebeğin tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşanan yürek yakan olayda, şiddet ve cinsel istismara maruz kalan 2 yaşındaki Sıla bebek tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

YOĞUN BAKIMDAYDI

1 aydır Sıla bebeğin Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde bir aydır tedavisine devam ediliyordu.

İLAÇLARA TEPKİ VERMİYORDU

Sıla’nın teyzesi Aslı Tatar, doktorlarla yaptıkları görüşme sonrasında son olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

"Sıla artık ilaçlara da tepki vermiyor. Durumu her geçen gün daha da kritikleşiyor. Ama yine de kalbi attıkça bir umut var diyoruz. Tek dileğimiz, Sıla’dan iyi haberler almak. Doktorlarımızla sürekli görüşüyoruz ve iğne ucu kadar da olsa bir umut var diyoruz. Ancak bugün doktorlarımızla konuştuk ve Sıla’nın ilaçlara da artık tepki vermediğini öğrendik."

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında anne B.Y., B.Y.’nin birlikte yaşadığı S.Ö., komşuları K.A. ile 13 yaşındaki oğlu K.A. ve 14 yaşındaki G.K. gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

SILA’NIN KARDEŞİ DEVLET KORUMASINDA

S.Y. bebeğin 5 yaşındaki kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alınmıştı.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki kız bebeğe cinsel istismarda bulunulduğunun adli tıp raporuyla belirlendiğini ifade etmişti.

NE OLMUŞTU?

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde anne B.Y, 8 Eylül’de kızı Sıla Y.’yi, uyanmadığını belirterek Malkara Devlet Hastanesi’ne götürmüştü.

Sıla bebek, muayene sonrası, beyin kanaması teşhisi ve cinsel istismar şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edilmiş, durum polise bildirilmişti.

Bebek, beyninden ameliyat edilerek entübe halde yoğun bakıma alınmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN