Park ve yeşil alanlarda temizlik çalışması yapılıyor

Park ve yeşil alanlarda temizlik çalışması yapılıyor

Giresun Belediyesi, park ve yeşil alanlarda kapsamlı temizlik ve bakım çalışması başlattı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz ve düzenli bir ortamda vakit geçirmesi için çim alanları, yürüyüş yolları ve oyun parklarını titizlikle temizliyor.

Şehirdeki parklarda ot biçme ağırlıklı olarak temizlik çalışması, caddelerde ise ot biçme ve ağaç budama çalışması olarak gerçekleştiriliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, yeşil alanların daha cazibeli hale gelmesi için temizlik çalışmalarının düzenli olarak sürdüreceğini dile getirerek: “Buradan vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Lütfen parklarımızı ve yeşil alanlarımızı daha temiz kullanalım ve kullanmayanları da uyaralım. Giresun’umuzun güzelliğine güzellik katmak için hep beraber gayret gösterelim” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN