Dubai'deki Burj Khalifa, Lübnan bayrağı ile ışıklandırıldı: İsrail'in uyguladığı zulme karşı dayanışma mesajı verildi

Burj Khalifa, 14 Ekim 2024 tarihinde Lübnan bayrağını aydınlatarak İsrail’in uyguladığı zulme karşı bir dayanışma mesajı verdi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde yer alan dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa, Lübnan’a destek vermek amacıyla gerçekleştirdiği özel ışık gösterisiyle dikkatleri üzerine çekti. Burj Khalifa'ya İsrail saldırılarının devam ettiği Lübnan'a destek amacıyla Lübnan bayrağı silüeti yansıtıldı.

Burj Khalifa, 14 Ekim 2024 tarihinde Lübnan bayrağını aydınlatarak bu ülkeye destek mesajı verdi. Etkinlik, özellikle İsrail’in Gazze’den sonra Lübnan üzerindeki zulmüne dikkat çekmek amacıyla düzenlendi.

BURJ KHALİFA KULESİ'NDEN IŞIK GÖSTERİSİ

Burj Khalifa'nın üzerine ayrıca "BAE seninle, Lübnan" yazıldı. Işıklandırma, Lübnan’ın karşılaştığı zorluklara dikkat çekmek için gerçekleştirildi.

Etkinlik sonrası paylaşılan görüntüler, sosyal medya platformlarında geniş bir kitleye ulaştı. Burj Khalifa'nın ışıklandırılmasıyla Lübnan bayrağının yansıtıldığı anlar, birçok kişi tarafından beğenildi ve paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN