Montella'dan tekrarlanması güç başarı: Tarihe geçti

Montella'dan tekrarlanması güç başarı: Tarihe geçti

Montella yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan A Milli Takım, İzlanda deplasmanında tarihi bir zafer elde etti. İtalyan teknik adam Montella tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Uluslar Ligi'nde 4. hafta karşılaşmasında İzlanda'nın konuğu olan A Milli Takım, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada rakibini 4-2 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü. İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım, tarihi bir zafere imza attı.

Uluslar Ligi'nde Karadağ'ın ardından İzlanda'yı da mağlup eden A Milli Takım 4. hafta sonuna 10 puana ulaştı ve zirvedeki yerini korudu.

Opta'nın aktardığına göre; Vincenzo Montella, A Milli Takım tarihinde en az beş resmi maçta görev yapan teknik direktörler arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip isim oldu. Tecrübeli teknik adam yüzde 67 kazanma yüzdesi yakaladı.

A Milli Takım ayrıca İzlanda deplasmanında ilk kez galibiyete ulaşarak tarihi bir zafer yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN