Altyapı projelerinde kullanılacak: Avrupa’dan Tunus’a 210 milyonluk kredi

Altyapı projelerinde kullanılacak: Avrupa’dan Tunus’a 210 milyonluk kredi

Tunuslu yetkililer, ülkedeki altyapı projelerinde kullanılmak üzere Avrupa Yatırım Bankası ile 210 milyon euro değerinde kredi anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

Tunus’ta ülke yetkilileri ile Avrupa Yatırım Bankası yetkilileri katıldığı törenle 210 milyon euroluk kredi anlaşması imzalandı.

Tunus resmi ajansı TAP'a konuşan Tunus Teçhizat ve İskan Bakanı Sara ez-Zaferani ez-Zenzeri, kredi anlaşmasının desteğiyle yapılacak yol projesiyle ülkenin güney bölgesine yatırımı kolaylaştıracak altyapının güçlendirileceğini söyledi.

‘BÖLGE SANAYİSİ CANLANACAK’

Yol projesinin uygulanmasının ardından bölgedeki sanayinin canlanacağını ve bölgeler arası ticaretin artacağını vurgulayan Zenzeri, yol projesinin yıl sonunda başlayacağını ve 36 ay boyunca devam edeceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN