Trabzonspor'da deprem üstüne deprem! Şenol Güneş 3 yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyorlar

Trabzonspor'da deprem üstüne deprem! Şenol Güneş 3 yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyorlar

Trabzonspor'da ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Sezon başında deneyimli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşmaya vatan bordo-mavililerde yaprak dökümü başladı. Taraftarlar gelen ayrılık haberini duyunca şok geçirecek. Trabzonspor'da deprem üstüne deprem! Şenol Güneş 3 yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyorlar. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yaşamak isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde bazı yıldız isimlerin gönderilmesi bekleniyor. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarların ağzını açık bırakacak. Trabzonspor'da deprem üstüne deprem! Şenol Güneş 3 yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyorlar.

TRABZONSPOR'DA DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Trabzonspor'da yaprak dökümü başladı. Gelen ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Fotospor'da yer alan habere göre, Mislav Orsic ve Borna Barisic devre arasında ayrılacak. Hırvatistan'a dönmeleri bekleniyor. Ancak Hırvat takımları iki Trabzonsporlunun maaşlarının ne kadarını karşılayabilir, soru işareti.

yeni-proje-2024-10-27t100656-438.jpg

ŞENOL GÜNEŞ 3 YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! BAVULUNU TOPLAYIP GİDİYORLAR

Trabzonspor'da Ocak ayında yolların ayrılması beklenen diğer oyuncular Borna Barisic ile Ukraynalı Arseniy Batagov. Bu iki oyuncu kadroya girmekte zorluk yaşıyor. Büyük beklentiler ve ciddi maliyetle gelen Hırvat sol bekin ayrılığının sancılı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Neden alındığı nasıl alındığı ya da kim tarafından önerildiği belli olmayan Batagov ise genellikle sakat. Sağlıklı olduğu günlerde ise yabancı kuralına takıldı. Tribünde bekledi.

yeni-proje-2024-10-27t100719-809.jpg

Trabzonspor 3 oyuncuya yaklaşık 5 milyon Euro maaş ödüyor. Barisic ve Orsic'i Hırvat Ligi'ne gönderebilir. Ancak 3 oyuncudan kasaya kalacak rakamın 2-2.5 milyon Euro'yu geçmemesi tahmin ediliyor. Hırvat Ligi'nden herhangi bir takımın yılda 1 milyon Euro'dan fazla bir oyuncuya maaş ödeme durumu olmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN