Hizbullah'tan İsrail'e uyarı: Bu bölgeleri derhal tahliye edin

Hizbullah'tan İsrail'e uyarı: Bu bölgeleri derhal tahliye edin

Hizbullah, İsrail’in kuzeyindeki 20'den fazla yerleşim yeri için tahliye çağrısı yaptı.

Hizbullah, İsrail’in kuzeyinde yer alan 20’den fazla yerleşim yerine yönelik uyarıda bulunarak dikkat çekici bir açıklama ve video yayınladı.

'BU BÖLGELERİ DERHAL TAHLİYE ETMENİZ RİCA OLUNUR'

Video, bu bölgelerin haritasını ve isimlerini içerirken, Hizbullah’ın bu yerleşimlere yönelik bir tehditte bulunduğu görüldü. Hizbullah, bu videoda yer alan yerleşimlerin sakinlerine seslenerek, “Bu bölgeleri derhal tahliye etmeniz rica olunur. Yerleşimleriniz, Lübnan’a saldıran düşman askeri kuvvetleri için bir konuşlanma yeri haline geldi. Dolayısıyla İslami Direniş’in hava ve füze gücü için meşru askeri hedef haline geldiler” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Hizbullah, İsrail’in kuzey ve orta kesimlerinde 5 askeri üs ile 6 yerleşim yerini füze saldırılarıyla hedef aldığını açıkladı. Bu saldırıların, İsrail’in Lübnan’ın güneyine yönelik saldırılarına misilleme olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN