Osimhen'den derbi mesajı! Sadece kazanmak istiyoruz

Osimhen'den derbi mesajı! Sadece kazanmak istiyoruz

Galatasaray'ın yıldız forveti yarın oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili konuştu. Victor Osimhen derbide gol atmak ya da atmamanın umrunda olmadığını, sadece kazanmak istediğini belirtti.

Galatasaray'ın yıldızı Victor Osimhen, UEFA Avrupa Ligi'nde kazandıkları 4-3'lük Elfsborg maçının ardından Beyaz TV'ye konuştu. Nijeryalı golcü, Beşiktaş derbisiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Osimhen, "Beşiktaş maçının elbette zorlu olacağını düşünüyorum. Fakat hazırız ve her şeyimizi vereceğiz. 3 puanı almak istiyoruz. Bu maç için yenileneceğiz ve hazırlanacağız. Elbette bunun için şansımız olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'a gol atmak ya da atmamak umrumda değil. Sadece kazanmak istiyorum. Takım da kazanmak istiyor. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Onlara destekleri için teşekkür ediyorum. Bugünkü maç çekişmeli bir maçtı. İlk düdükten son düdüğü kadar yaptıkları destek için teşekkürler. Bu galibiyet onlar için. Şimdi dinlenmeye gideceğiz ve Beşiktaş'a karşı olan maçımızda onlarla tekrar buluşacağız." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN