Avusturya Milli Takımı Veli Kavlak'ı kadroya aldı

Avusturya Milli Takımı Veli Kavlak'ı kadroya aldı

Avusturya Milli Takımı, Türkiye ve Arnavutluk'la oynayacağı hazırlık maçları için uzun bir sakatlık dönemi yaşayan Beşiktaşlı Veli Kavlak'ı da kadroya aldı.

Siyah-Beyazlı takımda yeni yeni sahalara dönmeye çalışan Veli Kavlak'a milil takım morali. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarına devam eden Avusturya, Türkiye ve Arnavutluk ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna gurbetçi oyuncuyu da davet etti.

29 MART'TA TÜRKİYE'YE KARŞI SAHADA

26 Mart Cumartesi günü Arnavutluk Milli Takımı'nı konuk edecek olan Avusturya, 29 Mart Salı günü ise A Millilerimiz'i Viyana'da ağırlayacak.

Aday kadroda Veli dışında, Ingolstadt takımının kalesini koruyan Ramazan Özcan ve Red Bull Salzburg'da top koşturan Yasin Pehlivan gibi iki Türk asıllı futbolcu daha bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN