Dolmuş şoförlerinin 'sıra' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı

Dolmuş şoförlerinin 'sıra' kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı

Adana'da dolmuş şoförleri arasında çıkan "sıra" tartışması pompalı tüfekli saldırıya dönüştü. Olayda bir kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Mahallesi'nde, dolmuş şoförleri arasında çıkan "sıra" tartışması kanlı bitti. Selçuk K. ile Onur N. arasında başlayan sözlü tartışma kısa süre içinde kavgaya döndü.

POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Selçuk K.'nin ağabeyi şoför Hakan K. duraktaki pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

66223.jpg

1 ÖLÜ, 3 YARALI

Sağlık ekipleri kavgayı ayırmaya çalışırken kurşunların hedefi olan Metin Zorluer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan şoförler Emre S., Volkan V. ve Fethi S. de olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, 2 kardeş gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN