Ankaragücü yılın transfer bombasını patlattı! 32 milyon euroluk süper yıldız 2 yıllık imzayı attı

Ankaragücü yılın transfer bombasını patlattı! 32 milyon euroluk süper yıldız 2 yıllık imzayı attı

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Ankaragücü, bombayı patlattı. Başkent ekibi, tarihi bir transfere imza atarak 32 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Ankaragücü, sürpriz bir anlaşmaya imza attı. Başkent ekibi, 32 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Cihat Arslan yönetiminde yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Ankaragücü, dikkat çekici bir transfer hamlesine imza atarak 32 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı. Başkent ekibi Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Alman savunma oyuncusu Nico Schulz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada "Kulübümüz profesyonel futbolcu Nico Schulz ile anlaşarak oyuncuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkan Yardımcımız Levent Onuk katıldı." ifadelerine yer verildi.

Güncel piyasa değeri 600 bin euro olan 31 yaşındaki sol bek oyuncusu için bugüne dek toplamda 32,50 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN