Avrupa ülkelerine vize sorunu yaşayan Türklere müjde! O Avrupa ülkesine artık kimlikle gidilebilecek: Erdoğan açıkladı

Avrupa ülkelerine vize sorunu yaşayan Türklere müjde! O Avrupa ülkesine artık kimlikle gidilebilecek: Erdoğan açıkladı

Avrupa ülkelerine gitmekte zorlanan Türk vatandaşlara müjdeli haber geldi. O Avrupa ülkelerine artık vizesiz bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, o ülkeleri açıkladı. İşte kimlikle giriş yapabileceğiniz ülkeler...

BURAK ÖZTOPRAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Vize sorunları nedeniyle Avrupa ülkelerine gidemeyen vatandaşlar, artık kimlikle o ülkelere giriş yapabilecek. İşte vize istemeyecek o ülkeler...

KİMLİKLE SEYAHAT EDEBİLECEKSİNİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ile Türkiye arasındaki seyahatleri kolaylaştıracak önemli bir adımın müjdesini verdi. Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdiği görüşme sonrası düzenlenen basın toplantısında, Türk vatandaşlarının Bosna Hersek'e kimlikle seyahat edebilmesini mümkün kılacak anlaşmanın yakında imzalanacağını duyurdu.

ofyj-he2nesg1-fjjsoz-g.webp

TÜRK VATANDAŞLARI İLK SIRADA

Erdoğan, bu yılın ilk 7 ayında Bosna Hersek'i ziyaret eden turistler arasında Türk vatandaşlarının ilk sırada yer aldığını belirterek, bu durumun memnuniyet verici olduğunu vurguladı. "Ülkelerimiz arasında kimlikle seyahati mümkün kılacak anlaşmayı yakın zamanda imzalayarak, halklarımız arasındaki beşeri münasebetleri daha da geliştirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, Türkiye ile Bosna Hersek arasındaki turizm ve ticari ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak.

1615499.jpg

BU ÜLKELER VİZE İSTEMEYECEK

Türk Vatandaşlarının Vizesiz Seyahat Edebileceği Ülkelerden Bazıları

  • Arnavutluk
  • Karadağ
  • Kosova
  • Moldova
  • Sırbistan
  • Gürcistan (kimlikle)
  • Ukrayna
  • Kuzey Makedonya
  • Azerbaycan (kimlikle)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN