Minibüs kavgasında şoförü ayağından böyle vurdu! Gözünü bile kırpmadı, usulca uzaklaştı

Minibüs şoförü, tartıştığı yolcu tarafından tabanca ile ayağından vuruldu. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Cezmi Kartay Caddesi'nde seyreden minibüs şoförü Miraç K. ile yolcusu Yasin K. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada Yasin K., tabanca ile Miraç K.'yı ayağından vurdu.

MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜ AYAĞINDAN VURUP KAÇTI

Diğer yolcuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Miraç K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öte yandan, olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Yasin K.'nın ateş ettiği, silah tutukluk yapınca kaçarak uzaklaştığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN