İbrahim Han kimdir? Şehit Uzman Çavuş İbrahim Han neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

İbrahim Han kimdir? Şehit Uzman Çavuş İbrahim Han neden şehit oldu, kaç yaşındaydı?

Acı haber Türkiye'nin yüreğini yaktı. Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerin haberi evine ateş gibi düştü. Şehit askerin ailesi ve sevenleri yasta.

Pençe Kilit Harekatı'nda Uzman Çavuş İbrahim Han'ın şehit olduğu bilgisi TSK tarafından paylaşıldı. Şehit haberi paylaşımın ardından gündem oldu. Ailesi ve sevenleri ise yasta. Şehit askerin nereli ve kaç yaşında olduğu ise merak ediliyor.

ibrahim han

ŞEHİT ASKER İBRAHİM HAN

Uzman Çavuş İbrahim Han Vanlı bir askerdi. Şehitliğe eriştiğinde ise 25 yaşındaydı. Askerin şehit olmasının sebebi ise mayına basması olduğu öğrenildi. Askerin ailesine birçok kişi tarafından baş sağlığı dilendi. Baş sağlığı dileyenler arasında siyasilerde var.

MHP BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

MHP tarafından şehit olan asker için taziye mesajı yayınlandı. "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu şehit olan İstihkam Uzman Çavuş İbrahim HAN’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaipsir de taziye mesajı yayınladı. "Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen kahraman askerimiz İbrahim Han’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum." sözlerini kullandı.

Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'da taziye mesajı yayınlayan siyasiler arasında. Fadıloğlu "Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP’nin patlaması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan İs.Uzm.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN