Youtube'dan yepyeni özellik! En çok uyurken Youtube'dan video izleyenlerin işine yarayacak

Youtube'dan yepyeni özellik! En çok uyurken Youtube'dan video izleyenlerin işine yarayacak

Yeni özelliğini duyuran Youtube kullanıcılarını yine heyecanlandırmayı başardı. En çok uyurken Youtube’dan video izleyenlerin işine yarayacak olan uygulama şuan test aşamasında…

Yeni özelliği üzerinde çalışmaya başlayan Youtube, Android cihazlarda uyku zamanlayıcısını devreye sokmaya hazırlanıyor. Bu özellikle kullanıcılar uyuyakalsalar dahi belirtilen sürede video ya da müzik otomatik olarak kapanabilecek.

YOUTUBE OLMADAN UYUYAMAYANLAR YAŞADI

Uyku zamanlayıcıları, belirli bir süreden sonra medya uygulamalarında oynatmayı sonlandırmak için epey kullanışlı işlevdir. Genelde bu seçenek, kullanıcı uykuyu daldıktan sonra şarkı ya da videoların çok uzun süre çalmasını engellemek için kullanılır.

youtube-uyku-zamanlayicisi-ozelligi-1.jpg

Android Authority’de yer alan habere göre, Youtube da Android cihazlar için bir uyku zamanlayıcısı özelliği geliştiriyor. Youtube Müzik’te bu özellik zaten destekleniyor, fakat video uygulamasında bu işlev desteklenmiyordu.

Youtube’da uykuya dalmaya yardımcı olmak için tasarlanan video ile müziklerin yaygınlığı dikkate alındığında bu özellik için fazlasıyla geç kalınmış bile diyebiliriz. Kullanıcıları heyecanlandıran bu uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN