Xbox Game Pass Ağustos ayı oyunları belli oldu! 3 yeni oyun kütüphaneye eklenecek

Xbox Game Pass Ağustos ayı oyunları belli oldu! 3 yeni oyun kütüphaneye eklenecek

Xbox Game Pass Ağustos ayı ücretsiz oyunlarından sonra şimdi de kütüphaneye eklenecek 3 yeni oyun duyuruldu! İşte ayrıntılar...

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik sistemi aracılığıyla oyun dünyasına büyük bir yenilik getiriyor. Ücretli abonelik sistemiyle birçok oyunu ücretsiz olarak sunan Microsoft, Ağustos ayında Game Pass kütüphanesine üç yeni oyun ekleyecek.

Microsoft, Ağustos ayında eklenecek yeni oyunları ve platformlarını duyurdu. Bu ay, zamanın efsanevi oyunlarından Mafia: Definitive Edition, bulmaca severler için Creatures of Ava ve aksiyon tutkunları için Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Game Pass kütüphanesine dahil olacak. Donanımhaber'de yer alan bilgilere göre Xbox Game Pass'e eklenecek 3 oyun:

AĞUSTOS AYI XBOX GAME PASS'E EKLENECEK 3 OYUN

Xbox Game Pass: Neue Spiele im August 2024 - Creatures of Ava, Crash Bandicoot & mehr ⋆ S4G

Creatures of Ava (Bulut, PC ve Xbox Series X|S) - 7 Ağustos

Bu heyecan verici aksiyon-macera oyunu, oyunculara yaratıkları kurtarma görevinde empati yetilerini kullanma fırsatı sunuyor. Ava'nın yaratıklarını anlayarak evcilleştirin ve onları gezegeni tehdit eden enfeksiyondan kurtarmak için çeşitli ekosistemlerde yönlendirin.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy' On PS4 Is Missing Only One Thing

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Bulut, Konsol ve PC) - 8 Ağustos

Ünlü keseli hayvan Crash Bandicoot, N. Sane Trilogy koleksiyonu ile Game Pass’e geliyor. İlk üç oyunun yenilenmiş versiyonu olan Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped ile nostaljik bir maceraya atılın. Dönüş, zıplama ve aksiyon dolu mücadelelerle dolu bu oyun, keyifli anlar sunuyor.

How Mafia: Definitive Edition Changed HD Remakes

Mafia: Definitive Edition (Bulut, Konsol ve PC) - 13 Ağustos

1930'ların Amerika'sında organize suç dünyasına adım atan bir taksi şoförü olan Tommy Angelo’nun hikayesini konu alan Mafia: Definitive Edition, sinematik bir üçüncü şahıs nişancı oyunu olarak Game Pass’e katılıyor. Bu oyun, oyunculara dönem atmosferini derinlemesine deneyimleme fırsatı sunacak.

Ağustos ayında Xbox Game Pass’e eklenecek bu yeni oyunlar, oyun severlere geniş bir yelpazede eğlence ve macera sunacak. Game Pass aboneleri, bu oyunları platformlarından bağımsız olarak oynayabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN